2016/2017 Eğitim-Öğretim yılında Anasınıfı öğrencileri arasında 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında  09.02.2017 tarihinde Şube Müdürümüz Cemil ALKIŞ’ın katılımlarıyla Gülpınar Anaokulunda “İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

Yarışma sonucu ilçemiz finalinde dereceye giren 5/B sınıfı Öğrencimiz Ege Yiğit KESKİN 2. olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşecek yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.Karapürçek Altındağ Belediyesi Anaokulu olarak öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.